StoryEditor
4 kantunaSEDAM GODINA BAJKE

Saračević je u Zadru otvarao klub, a lijepa Kornelija se prijavila za posao: 28 godina mlađa supruga bila je Zlatkova srodna duša, zbog njega je bila spremna na sve

Piše M.P.
22. veljače 2021. - 15:07
Facebook

Vijest o preranoj smrti hrvatskog rukometnog velikana Zlatka Saračevića (59) šokirala je hrvatsku javnost, ali i šire.

Osim o njegovim nebrojenim uspjesima na rukometnim terenima, danas se govori i o prekrasnoj ljubavnoj priči našeg proslavljenog sportaša i njegove 28 godina mlađe supruge Kornelije Hrgote.

Sve je započelo u Zadru, Saračević je, naime, ondje otvarao noćni klub, a lijepa brineta bila se prijavila za posao.

Zaljubili su se na prvi pogled i vjenčali 2014. godine u Zagrebu, u crkvi Svetog Križa u Sigetu. Zlatkov kum bio je Božidar Jović, njegov dugogodišnji prijatelj i suigrač iz reprezentacije.

Četiri godine kasnije, Saračević je preuzeo Podravka Vegetu i inzistirao na preseljenju u Koprivnicu jer jedino tako, rekao je svojedobno za portal Drava Info, "može napraviti ozbiljan posao".

'Ona je podnijela najveću žrtvu'

- Kad se baviš ovim poslom, to je normalno. Navikli smo, ali ona je tu podnijela najveću žrtvu... Bili smo u Zagrebu gdje je Kornelija imala svoj posao i svoj stil života.

Onda je to morala prekinuti jer smo se selili u Dubrovnik. Našla je posao u Dubrovniku i taman kad smo tamo sve namjestili, morali smo se zbog mog posla vratiti u Zagreb. Nakon pola godine u Zagrebu, ponovno je morala dati otkaz zbog mene - izjavio je tad Zlatko.

image
Darko Tomaš/Cropix


No dolazak u Koprivnicu Korneliji nije teško padao - po prirodi je prilagodljiva osoba, a i bila je svjesna da Zlatkov posao zahtijeva povremene promjene adresa.

- Onako je kako si napraviš. Brzo sam i u Koprivnici pronašla posao, no dosta sam sama. Srećom, imam krug ljudi s kojima se družim, a i grad je malen i lijep, pa često šećem s ljubimcem - rekla je svojedobno samozatajna Kornelija.

Izdvojeno

22. veljača 2021 18:11