StoryEditorOCM
4 kantunaIMA NAS JOŠ...

Širi se popis "suvlasnika" KK Zadra: među kupcima klupskih dionica su i jedan bivši gradonačelnik i jedan sadašnji gradski vijećnik

Piše Zadarski.hr
13. rujna 2023. - 19:59

Naš jučerašnji tekst pod naslovom „Donosimo popis 109 "malih dioničara” KK Zadra: gdje su gradonačelnici, zastupnici, direktori, pročelnici, gradski vijećnici i bivši košarkaši?!” izazvao je brojne reakcije među kojima su i javljanja desetak Zadrana koji su kupili dionice KK Zadra, ali svoje ime na popisu nisu našli.

Popis kojeg smo objavili je svojedobno korišten u zadarskoj gradskoj upravi i vjerno smo ga prepisali, ali je očito nekompletan, jer se pokazuje da je brojka "suvlasnika” KK Zadra veća od 109 imena koja smo objavili.

Dok ne dobijemo stvarne brojke i sva imena, objavljeni popis širimo jer su dionice KK Zadra kupili i Marin Gulan (2), Blaž Milić (1), Franko Sterle (1), a jednu je dionicu kupio i legendarni klupski fizioterapeut Mladen Babić.

Širenje popisa obuhvaća i gradskog vijećnika SDP-a Nina Mrčelu i to kao vlasnika dvije dionice, te bivšeg gradonačelnika Zvonimira Vrančića.

14. rujan 2023 08:35