StoryEditorOCM
4 kantunaZA SVAKU OSUDU

Srpska televizija objavila uznemirujuće fotografije pretučenih u Zadru, policija je nastavila privoditi umiješane

Piše Sport SD, HINA
12. studenog 2023. - 17:38

Još nekoliko osoba koje bi mogle biti povezane s napadima na novinare MozzartSporta i člana uprave Crvene zvezde privedeno je danas prijepodne na ispitivanje, potvrdila je Hini glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin, nakon što su ranije već privedene dvije osobe.

Grbin nije htjela precizirati o kojem točno broju privedenih se radi, a nadodala je kako su se incidenti dogodili u širem središtu grada, u naselju Voštarnica i na Bulevaru. Napadnuti su zadobili lakše tjelesne ozljede.

Crvena zvezda ustupila je srpskoj televiziji TV Prva fotografije dvojice ozlijeđenih članova novinarske ekipe. A prizori su uznemirjući i možete ih pogledati OVDJE.

image
Screenshot/Prva srpska televizija

U nedjelju prijepodne na napade je reagirao i gradonačelnik Zadra Branko Dukić, koji je poručio da:

- ovakvo nasilno ponašanje sa sportom i sportskim natjecanjima nema nikakve veze niti za to može postojati bilo kakvo opravdanje. Ništa nije, i ne može biti povod ili alibi za nasilje i ugrožavanje nečijeg života.

Izrazio je iskreno žaljenje napadnutom predstavniku Crvene zvezde i njegovu prijatelju, njihovim obiteljima, klubu, novinarima i redakciji MozzartSporta.

image
Screenshot/Prva srpska televizija
image
Screenshot/Prva srpska televizija
03. svibanj 2024 00:38