StoryEditorOCM
4 kantunaREAGIRANJE

Stanari ulice Viktora Vide: ‘Bliži se kraj godine, bagera, radnika, a ni nadređenih nema na vidiku. Moglo bi se reći da smo i zaboravljeni‘

Piše Zadarski.hr
28. studenog 2023. - 14:34

Zbog mjesecima nedovršenih radova na kanalizacijskom sustavu, stanari ulice Viktora Vide na Gornjem Biligu u Zadru javno su reagirali navodeći kako je realnost oko tih radova, koji su počeli prošle godine, ‘poprilično drugačija i nadasve loša‘. 

- Bliži se kraj 2023. godine, bagera, radnika a ni nadređenih nema na vidiku. Moglo bi se reći da smo i zaboravljeni. Slike ceste kako izgleda prilažem u privitku, a izgleda onako kako su je ostavili 2022. početkom radova sa kojom ‘estetskom preinakom‘ ili ti ga po domaći, propala, oronula i puna rupa koje trpe automobili koji svakodnevno njome prolaze - navode.

image

Ulica Viktora Vide na Gornjem Biligu u Zadru

Čitatelj/Slobodna Dalmacija

Napominju i kako se cijevi za vodu nalaze izvan zemlje, te su postavljene na drvenim gredama iznad svakih dvorišnih vrata.

- Ljeti, te iste cijevi sadržavaju vrelu vodu koja inače nije za piće (jer je zamućena) pa vodu kupujemo a za obavljanje higijenskih potrepština prevela. Međutim, kada je zima, a evo stigla je i ona, te iste slabašne cijevi trpe niske temperature pa dolazi do zamrzavanja - opisuju.

Naglašavaju kako ‘krpanja po cesti‘ obavljaju sami, naručuju zemlju, pijesak i slično, te u vlastitom aranžmanu pokušavaju dovesti cestu da donekle bude prikladna za svakodnevnicu.  

- Kada će nam se ulica dovesti u red? - pitaju se.

02. svibanj 2024 07:36