StoryEditorOCM
4 kantunaPUCALI NA NJEGA SA SKUTERA

Stari policijski znanac kojem sude za ubojstvo mladića SMS-om dogovorio sastanak s curom pa se našao pod kišom metaka

Piše PSD
6. ožujka 2019. - 00:43
jozo_cabraja2-051015

 

 

U utorak oko 21:10 u Kaštel Sućurcu došlo je do krvavog napada, u kojem je 28-godišnjak je upucan iz vatrenog oružja.

Kako Slobodna Dalmacija doznaje, napadnuti 28-godišnjak je Jozo Čabraja, Kaštelanin koji je i nedavno također došao na hitnu pomoć zbog rane iz vatrenog oružja.

Prema neslužbenim informacijama, Čabraja je u utorak navečer navodno dobio SMS poruku od ženske osobe koja ga je pozvala da se nađu u Kaštel Sućurcu.

Kada je na dogovoreno mjesto sastanka stigao u svom automobilu, dok je djevojku s kojom je imao dogovor čekao, kraj njega su prošla dvojica muškaraca na skuteru te je jedan izvadio pištolj i zapucao na njega.

Neslužbeno se doznaje da je u Čabraju ovoga puta ispaljeno nekoliko hitaca, pogođen je u ruku, bedro i lopaticu, nakon čega se sam odvezao do ambulante hitne pomoći u Kaštelima i pozvao policiju.

Policijski službenici od napadnutog su uzeli izjavu te je u tijeku očevid i kriminalističko istraživanje, a Čabraja je prevezen u bolnicu. Kako se doznaje, ne radi se o ozljedama opasnima po život.

Podsjetimo, Čabraja je sa prostrijelnom ranom primljen u splitsku bolnicu i 21. siječnja ove godine, kada je tvrdio da se sam ranio iz svog pištolja.

Inače, riječ je o starom policijskom poznaniku kojem se sudi za ubojstvo 20-godišnjaka.

26. travanj 2024 07:36