StoryEditorOCM
4 kantunaPREUZIMA LI ROBERT ŠKIFIĆ LUČKU UPRAVU ZADAR I PROJEKT GAŽENICA?

"Sve ćete doznati na vrijeme..."

28. ožujka 2017. - 11:11
skific

Lučka uprava Zadar traži novog ravnatelja nakon što je u prosincu istekao mandat dosadašnjem ravnatelju Emilu Biliću kojega je na to mjesto, na nezadovoljstvo lokalnog HDZ-a, postavila Vlada Zorana Milanovića. Javni je natječaj završen, a posebno će povjerenstvo izabrati budućeg direktora među šest kandidata koji će u petak prezentirati svoje prijedloge najpovoljnijih načela ustrojstva Lučke uprave te program rada za naredne četiri godine.

Osim visoke stručne spreme tehničke, pravne, ekonomske ili nautičke struke, od kandidata se traži da imaju najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima, te dobro poznavanje engleskog jezika – kako u konverzaciji, tako i u pisanju. Unatoč tome što iz Upravnog vijeća Lučke uprave tvrde da tek treba provjeriti tko se kandidirao, te da će uz zadovoljavanje kriterija natječaja presudna biti prezentacija programa, neslužbene informacije govore kako bi Lučku upravu sljedeće četiri godine trebao voditi Robert Škifić.

Škifićevo posljednje radno mjesto je bila pozicija direktora u "Viktoru Lencu" gdje je proveo osam godina, ali je dvije godine prije isteka drugog petogodišnjeg mandata otišao u travnju prošle godine kada se procjenjivalo da je to bila želja vodstva zadarske Tankerske plovidbe. Škifić je svojedobno, bio i direktor "SAS"-a, u vrijeme kada se to poduzeće nakon legendarnog direktora Stanislava Antića našlo na nizbrdici.

Škifić nije želio komentirati informacije iz neslužbenih izvora po kojima će Lučka uprava upravo u njegovom mandatu preseliti u novu zgradu terminala u Gaženici:

-Sve ćete doznati kada za to bude vrijeme, kratko nam je rekao Robert Škifić.

24. travanj 2024 18:34