StoryEditorOCM
4 kantunaZBOG ŠIRENJA KORONE

Svi zadarski sudovi, kao i stalne službe u Biogradu, Benkovcu i Pagu, ograničili ulazak građanima !

Piše B.S.
5. studenog 2020. - 15:05

Zbog uznapredovale epidemije bolesti COVID - 19 ulazak u zgrade Trgovačkog, Županijskog i Općinskog suda u Zadru, u sjedištu suda i stalnim službama Biograd na Moru, Benkovac i Pag od ponedjeljka je ograničen za sve građane, osim za sudionike sudskih postupaka uz predočenje sudskog poziva.

Sve informacije strankama, koje se upućuju na aplikacije e-predmet ili e-građanin, davat će se isključivo putem e-maila ili telefonom, na brojeve objavljene na internet stranicama suda.
Zahtjevi za izdavanje uvjerenja odlagat će se u kutije koje će se nalaziti na porti suda. Zahtjev za izdavanje zk izvadaka może se podnijeti poštom, telefonom na broj 023/309-940 ili putem e-maíla voditeljici zk odjela Vesni Kolčeg (vesna.kolceg@oszd.pravosudje.hr) sa obaveznim navodenjem osobnog kontakta stranke (broj telefona ili mail).

U hitnim slučajevima stranke će zahtjeve odlagati u kutije koje će se nalaziti na ulazu u zgradi sjedišta suda u Zadru, Borelli 9, te će službenici zemljišnoknjiżnog odjela stranke kontaktirati naknadno, radi preuzimanja zk izvatka, u točno odredeno vrijeme.
Suci i sudski savjetnici će termine ročišta zakazivati sve sukladno prethodnom dogovoru sa predsjednicima odjela i voditeljima stalnih službi.
Ako sudskom ročištu treba pristupiti osoba lišena slobode koristit će se audio video konferencija, a ako to nije moguće obavijest o točnom vremenu dostavit će se unaprijed kaznenom tijelu. U odnosu na nadzor nad izvršenjem istražnog zatvora i obilazak istražnih zatvorenika od strane sudaca koristit će se video link gdje je to moguće, te će se obavijestiti zatvorenike da unaprijed najave ukoliko se putem video linka žele obratiti sucu.

26. travanj 2024 11:39