StoryEditorOCM
4 kantunaSTARI NOVI IGRAČ

Tomislav Karamarko obrušio se na članove MOST-a: ‘Đani Bunja.. tko li je taj gigant političke misli?‘

Piše Zadarski.hr
15. siječnja 2024. - 21:57

Bivši predsjednik HDZ-a i potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko na svom se Facebook profilu danas, u ponedjeljak, obrušio na bivšeg zadarskog dožupana i županijskog vijećnika MOST-a Đanija Bunju. Karamarkov ‘post‘ prenosimo u cijelosti:

- Izborna je godina. Počele su kombinacije, kalkulacije, tko će, hoće li, kako, s kime, zašto, od kada, do kada…

Već poznata buka i trabunjanje hvatača tračerske magle, kvazianalitičara koji se ponekad nazivaju novinarima. A ima i mudrih političara, mora se priznati. Jutros me jedan takav, egzemplarni profil, svojom izjavom jednostavno ganuo.

Naime, nešto novina i portala počelo se baviti mojim mogućim političkim angažmanom u predstojećoj nam mitskoj, izbornoj godini. A dobar običaj nalaže da i glas ponekog mudraca odjekne.

I baš kad sam se ponadao da interesna nakupina svega i svačega, zvana Most, njihova glupost i bahatost, imaju granicu - evo nam njega. Neki Đani Bunja… tko li je taj?

No, i taj gigant političke misli ambiciozno me prokomentirao. Moguće da mu je Grmoja idol!?

Onako iz mostovske blatnjave, žablje perspektive dopustio mi je “široko polje” što se tiče mojih ambicija. Jebote, što je darežljiv!! Isto tako zaključio je da se neartikulirana nakupina (Most) i ja međusobno ne preferiramo. Mudro…

Naravno da ne! Vjerujem da će ih tako tretirati i pretežiti dio mislećih glasača.

Oni o svemu, svačemu, svakome, samo ne o šteti koju su nanijeli državnom proračunu i svakom građaninu Hrvatske. A oni, dobro brifirani o svemu, tako vole ovu našu domovinu. I nikako da se ispričaju zbog sranja koja su proizveli i kontinuirano proizvode.

A tek kad bi nešto natuknuli o inicijalnim financijerima i donatorima…- objavio je Karamarko.

27. travanj 2024 23:33