StoryEditorOCM
4 kantunaSTRADALA SLUČAJNO?

Ubojica je u zgradu došao obračunati se sa svojom bivšom partnericom, djevojka i njezina majka navodno su se sasvim slučajno našle na hodniku...

Piše Jutarnji.hr
14. veljače 2020. - 13:04

Mali Lošinj zavijen je u crno nakon što je ubijena 16-godišnja djevojka. Navodno je, kako se priča po Malom Lošinju, djevojka stradala sasvim slučajno. Naime, čini se kako se muškarac za kojeg se sumnja da je počinio ubojstvo, došao u zgradu obračunati sa svojom bivšom partnericom. Djevojka i njezina majka navodno su se sasvim slučajno našle na hodniku - doznaje Jutarnji.hr.

- Taj čovjek nije iz Malog Lošinja, nego je iz Osijeka. Znam da se bavio podvodnim ribolovom, a u gradu se predstavljao kao novinar. Međutim, većina nas ga je izbjegavala zato jer nije bio ugodan. Živio je s partnericom koja radi kao konobarica u susjedom kafiću, a  navodno su se razišli i on je tog jutra otišao zapravo potražiti nju, čuli smo od jedne Lošinjanke koja pozna obitelj čija je kćer stradala.

Veli da ta obitelj na nikakav način nije bila povezana s osumnjičenikom koji je vrlo često putem svojih postova napadao lokalnu vlast, policiju, institucije. Govorilo se za njega, čujemo od Lošinjanke, da je konzumirao drogu, a čak i da ga je jednom prilikom završio prisilno na psihijatriji.

28. svibanj 2023 14:30