StoryEditor
4 kantunaZLOČESTI SUPRUŽNICI

Ukrali vibrator i kozmetičke proizvode, pa "zaradili" optužnicu!

Piše B.S.
15. siječnja 2018. - 23:29
par-ljubav-strast

Zbog krađe vibratora marke "Jolie", te kozmetičkih proizvoda u vrijednosti većoj od dvije tisuće kuna, Općinsko državno odvjetništvo u Zadru (ODO) podignulo je optužnicu protiv bračnog para, 29-godišnjeg E.Đ. i 28-godišnje D.Đ. iz Zadra.

Bračni partneri i roditelji dvoje malododne djece optužnicom se terete da su 12. veljače 2016.godine oko 19.40 sati, zajednički i po prethodnom dogovoru, te u nakani da se domognu tuđih stvari, u trgovini "DM" u Trgovačkom centru Supernova u ulici Akcije Maslenica uzeli i zadržali za sebe parfeme marke Bvlgari femme Rose i Dolce &Gabanna, losion marke Kron, pet krema, ruksak Nivea baby, te vibrator marke Jolie, ukupne vrijednosti 2,531,90 kuna.

Zbog kaznenog djela krađe tužiteljstvo je za bračne partnere zatražilo uvjetne zatvorske kazne, i to za supruga šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine, a za njegovu partnericu četiri mjeseca zatvora s rokom kušnje od godinu dana.
Nakon što su uhićeni obrane supružnika pokazale su se neutemeljenima i kontradiktornima jer je 29-godišnjak rekao da ga je supruga nakon što se se pogubili u Supernovoj slučajno pronašla u trgovini "DM", dok je ona pak policiji izjavila da je u to vrijeme zapravo ona bila u "DM-u".

Zadranin je policiji priznao da je ukrao parfem Bvlgari ali je osporio da je ukrao druge stvari. Njegova supruga je pak negirala da je ukrala stvari za koje se optužuju, kazavši kako nije bila suprugom u dogovoru, te da je tek kući saznala da je on ukrao parfem, jer joj ga je darovao.
Posvjedočila je da je te prilike zapravo ona bila u trgovini "DM" nakon što su se izgubili, te je supruga nazvala na mobitel. Rekla je kako su se nakratko zadržali u trgovini, nakon čega je ona prva izašla vani. Iz snimke videonadzora, međutim, proizilazi kako su u vrijeme kada su ukradene stvari iz DM-a u trgovini bili - oboje.

Izdvojeno

16. rujan 2020 10:41