StoryEditorOCM
4 kantunaNOVA USLUGA

Užasavate se čekanja za izradu dokumenata na Putu Murvice? MUP uveo rezerviraciju termina putem mobilne aplikacije ili zahtjeva online

Piše MUP
13. svibnja 2022. - 11:05

Putem aplikacije za mobilni pristup redomat.mup.hr građani mogu rezervirati svoj termin za izradu osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole na Odjelu za upravne poslove Policijske uprave zadarske na adresi Put Murvice 9 u Zadru.

Aplikacijom, na jednostavan i brz način građani, putem svog pametnog mobitela ili računala osim zahtjeva za izradu osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole, mogu rezervirati i termin za preuzimanje osobne iskaznice, putovnice i vozačke dozvole te prijavu prebivališta i boravišta.

image

Nova usluga MUP-a

Mup

Mogućnost rezervacije termina zasigurno će doprinijeti smanjenju gužvi na Odjelu za upravne poslove budući da će u rezerviranom terminu građanin biti pozvan na prvi slobodan šalter. Upute za rezervaciju termina sadržane su unutar aplikacije.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup.hr ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kada vam to najbolje odgovara.

Policija ujedno moli građane da poštuju pravilo jedna punoljetna osoba – jedan broj, te da u slučaju spriječenosti dolaska, otkažu svoj termin kroz aplikaciju.

Podsjećaju građane na mogućnost korištenje e-Usluge MUP-a RH putem sustava e-Građani - ne trebate čekati u redovima na šalterima, podnesite zahtjev online! 

image

Nova usluga MUP-a

Mup

Sve informacije mogu se potražiti na e-Usluge MUP-a RH

U šalter sali Odjela za upravne poslove nalazi se kiosk za aktivaciju osobnih iskaznica gdje građanima službenici pomažu u aktivaciji osobnih iskaznica. Aktiviranim osobnim iskaznicama građani dalje mogu koristiti elektroničke javne usluge sustava e-građani.

04. lipanj 2023 03:46