StoryEditorOCM
4 kantunaSTIGAO GVARDIOL

Video snimke: luda atmosfera na dočeku Vatrenog; "U Zagrebu sam rođen, ali Novigrad mi je drugi dom! Curu tek trebam izabrati..."

Piše IN
21. prosinca 2022. - 17:55

-U Zagrebu sam rođen, ali Novigrad mi je drugi dom! – uskliknuo je reprezentativac Joško Gvardiol po dolasku u Novigrad u srijedu poslijepodne, gdje ga je dočekalo mnoštvo.

-Velika nam je čast što si došao – kazao je Joško Klapan, načelnik Općine Novigrad, hrvatskom nogometnom reprezentativcu Jošku Gvardiolu na pozornoici u Novigradu, gdje je nogometaš dočekan salvama oduševljenja.

Upitan ima li neka tajna veza da je baš petero reprezentativaca iz Zadarske županije, Gvardiol je kazao:

-Ima neka tajna veza, ali ne smijemo davati recept, to ćemo zadržati za nas.

Cure su lude za tobom, ponuda ima puno, kako reagiraš na to, hoće li izabranica biti iz Zagreba ili Dalmatinka... pljuštala su pitanja.

-Lijepo je vidjeti da me cure vole, mlad sam, ima vremena, izabrat ću jednu. Iz Zagreba ili Dalmacije? Vidjet ćemo, neka se dokažu jedne i druge – kazao je Gvardiol na pozornici u Novigradu.

image

Joško Gvardiol u Novigradu

-Nismo svi svjesni što smo u nogometu napravili, osobito mi koji prvi put igramo svjetsko prvenstvo, trebat će nam još par dana da shvatimo zapravo koji smo rezultat napravili. Nije kao 2018., ali svakao je lijepo vratiti se s medaljom kući – rekao je Gvardio mnoštvu, dodajući da mu je obitelj bila velika podrška. S njim su na pozornici bili otac i majka, te sestra.

-Žao mi je što nisam češće u Novigradu, hajdemo feštati! – uskliknuo je Gvardiol.

Pogledajte atmosferu u video snimkama:

17. travanj 2024 23:07