StoryEditorOCM
4 kantunaUZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Video snimljen nekoliko sekundi nakon pucnjave: krvavom mladiću pokušavaju pomoći gosti na Katarelcu! Ubijeni Vlaović član škaljarskog klana?

Piše Zadarski.hr
25. kolovoza 2022. - 12:58

Samo nekoliko sekundi nakon pucnjave na Katarelcu, u kojoj je jutros smrtno stradao državljanin Crne Gore, prolaznici su priskočili u pomoć nesretnom mladiću.

Dok su mu jedni pokušavali pomoći, drugi su cijeli događaj snimali i kasnije objavili na društvenim mrežama. 

Snimak je uznemirujući...

image

Gosti na plaži Katarelac pomažu upucanom mladiću iz Crne Gore

Screenshot/

Portal Objektiv.rs javlja da je ubijeni Crnogorac 38-godišnji Goran Vlaović, prema policijskim izvorima, slovi za bliskog člana škaljarskog klana. Njega je prema neslužbenim infomacijama hicem u glavu iz vatrenog oružja upucao državljanin Srbije.

Do pucnjave je došlo dok je u klubu još bilo ljudi, koji su u šoku svjedočili ovom strašnom događaju. Jedan od očevidaca vikao je: “U glavu mu je pucao!”.

Pojedinici su telefonom snimali pokušaj gostiju da spase život nesretnog mladića koji je primio hitac u predjelu glave.

Na snimcima, koji su nastali ispred kluba Noa, vidi se kako više osoba pokušava reanimirati momka koji leži dok mu je glava u lokvi krvi. Nažalost, nije mu bilo spasa, preminuo je na putu do bolnice.

Motiv ubojstva za sada nije poznat. Sumnja se da se radi o mafijaškoj lividaciji, jer je ubistvo odrađeno profesionalno, piše Objektiv.rs

image

Gosti na plaži Katarelac pomažu upucanom mladiću iz Crne Gore

Screenshot/
19. travanj 2024 10:47