StoryEditorOCM
4 kantunaE TAKO SE TO RADI...

Živcira vas "zauzimanje" plaže ručnicima, ležaljkama, prostirkama...? Evo kako su to riješili na Pagu: pokupili sve stvari na kamion i - vozi!

Piše M.K.
30. srpnja 2023. - 19:31

Živcira li vas zauzimanje, da ne kažemo "zapišavanje" plaže prostirkama, plahtama, ručnicima, često i preko noći, kako bi se na taj način nelegalno rezervirao dio prostora samo za sebe?

E pa na Pagu su dokočili toj bezobraznoj, masovnoj pojavi. Komunalno redarstvo Općine Kolan u suradnji s tvrtkom ČIOK provelo je akciju čišćenja plaža od ostavljenih stvari!

Općina Kolan je provela akciju sakupljanja ručnika i rekvizita s plaže, ljudima koji su ‘rezervirali‘ mjesta za daljnji odlazak na plažu.

image

Komunalno redarstvo Općine Kolan

Komunalno Redarstvo Općine Kolan/Slobodna Dalmacija

Važno je napomenuti kako se od prošlogodišnje odrađene akcije sakupljanja stvari s plaža, ove godine u punom manjem broju ostavljaju stvari.

Važno je da svi posjetitelji plaže budu svjesni svoje odgovornosti prema okolišu i drugim ljudima i pridržavaju se pravila kako bi se stvorilo ugodno i sigurno okruženje za sve - kažu na Pagu.

image

Komunalno redarstvo Općine Kolan

Komunalno Redarstvo Općine Kolan/Slobodna Dalmacija

Uklonjene predmete vlasnici mogu pokupiti ispred igrališta u Mandrama. S tim što zaposlenici Općine Kolan nisu odgovorni za predmete koji su uklonjeni.

E tako se to radi...

27. travanj 2024 18:53