StoryEditorOCM
ĐiradaRESTORAN A‘MARE

A‘kustična subota: zabavu će osigurati dobro poznati bend iz Zadra

Piše Zadarski.hr/promo
15. siječnja 2024. - 15:56

Protekle subote, restoran A‘mare je priredio još jedno nezaboravno izdanje svoje A‘kustične subote, koje je oduševilo mnoge posjetitelje. Četvero talentiranih izvođača iz škole pjevanja Arija stvorilo je prekrasnu i opuštenu atmosferu svojim izvanrednim glasovima. Njihove interpretacije pjesama različitih žanrova osvojile su srca publike koja je uživala u večeri ispunjenoj glazbom, smijehom i ukusnom hranom.

Najava za nadolazeću subotu već izaziva veliko zanimanje jer će zabavu osigurati Jet Setovci, dobro poznati bend iz Zadra, koji će izvoditi omiljene disco, pop i rock hitove. Kao i obično, restoran nudi a la carte opciju, ali i posebne ponude: za 15 € po osobi, gosti će dobiti piće dobrodošlice i moći će uživati u bogatoj ponudi suhomesnatih proizvoda i sireva, te desertu. Za one koji žele nešto konkretnije iskustvo, dostupna je opcija koja uključuje piće dobrodošlice, biftek tagliatelle i desert po cijeni od 23 € po osobi.

Priča o A‘kustičnoj suboti se nastavlja, a restoran se odlučno trudi očuvati svoj ugled kao mjesto gdje se spajaju kvalitetna glazba i ugodno druženje. Veselimo se vašem dolasku na još jednu nezaboravnu večer!

04. svibanj 2024 14:36