StoryEditor
Đirada"NJUŠKA GODINE"

Ako svog ljubimca želite odvesti na zadarsku Amatersku reviju pasa „Daj šapu!“, treba zadovoljiti jedan uvjet: mora biti mješanac!

Piše Zadarski.hr
14. travnja 2022. - 17:57

Učenici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, smjer veterinarski tehničar, već petu godinu zaredom organiziraju Amatersku reviju pasa „Daj šapu!“ u kojoj sudjeluju psi mješanci i psi iz skloništa „Privlaka“. Suorganizatori su Zadarska županija i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA).

Cilj Revije je uvijek isti: podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Isto tako, učenici i nastavnici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića se trude potaknuti građane koji su u potrazi za kućnim ljubimcem na udomljavanje nezbrinutih pasa suradnjom sa skloništem za pse „Privlaka.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje vašeg ljubimca u Amaterskoj reviji pasa u organizaciji PPVS Ožanić, preduvjet je samo jedan: VAŠ PAS MORA BITI MJEŠANAC! Prijavu za Reviju poslati na revija.ozanic@gmail.com : ime psa i kratki opis (godine, narav, porijeklo), ime vlasnika i broj mobitela.

Prijave su otvorene od 13. travnja 2022., a broj natjecatelja je ograničen, stoga požurite!

Amaterska revija pasa održat će se u petak, 6. svibnja 2022. ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, na adresi ulica dr. F. Tuđmana 24/h, Zadar. U nešto manje od dva sata, uz glazbu i smijeh, družimo se s našim četveronožnim prijateljima i odabiremo Njušku godine i Miss i Mistera azila.

02. srpanj 2022 21:47