StoryEditorOCM
ĐiradaTRADICIONALNI ĐIR

Biciklijada "Od Branimira do Branimira" održava se 15. travnja, prijave već od 27. ožujka, a kotizacije se - ne plaća

Piše M.K.
24. ožujka 2023. - 11:37

U  ponedjeljak, 27. ožujka počinju prijave za 13. biciklijadu „Od Branimira do Branimira“ (Zadar-Nin-Zadar), koja će se održati  15. travnja 2023. S početkom u 11 sati.

I ove godine glavni sponzor biciklijade je EVN Croatia plin. Kao svih dosadašnjih godina sudionici će na startu dobiti majicu biciklijade glavnog sponzora, a u Ninu bicikliste čeka topli obrok kojeg će pripremati kulinarski tim predvođen poznatim kuharom Renatom Kraljevim. Ove godine na meniju je čičvarda sa sipom!

Pridružio se i HAK koji će postaviti info pult s promo materijalima, te maleni biciklistički poligon, na kojem će sudionici moći iskušati neke od vještina upravljanja biciklom, kako to HAK radi već godinama u sklopu natjecanja "Sigurno u prometu" te "Sigurno u školu s HAK-om".

Svi zainteresirani  mogu se do 14. travnja  prijaviti online na web stranicama Zadarske županije (www.zadarska-zupanija.hr) Calimero sporta, Biciklističkog kluba Zadar i Zavoda za javno zdravstvo. Za ovu se manifestacija NE plaća kotizacija

Prijavom na biciklijadu sudjelujete u nagradnoj igri izvlačenja brojeva, a glavna nagrada je bicikl dugogodišnjeg sponzora Calimero sporta koji je i sponzor ostalih  nagrada –  servisa bicikala u izvlačenju lutrije, te besplatnih sitnih popravki bicikala na cilju.

Istovremeno s biciklijadom održat će se tradicionalnih „1000 koraka kroz 1000 ulica“, akcija pješačenja u organizaciji Udruge za rekreaciju žena „Relax“ i Županijskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“. Pješačenje počinje s Branimirove obale u 10  sati, a pješači se do Puntamike. Sudionici akcije pješačenja također će dobiti majicu glavnog sponzora EVN Croatia plina.

26. travanj 2024 06:00