StoryEditorOCM
ĐiradaHNK ZADAR VAM NUDI „VALENTINOVO DUO PAKET”

„Cabaret Splićanke” i „Tri verzije života” - dvije karte za 80 kuna

6. veljače 2020. - 15:43

U mjesecu ljubavi HNK Zadar je pripremio prigodni VALENTINOVO DUO PAKET koji se sastoji od dvije predstave:  “CABARET SPLIĆANKE” Gradskog kazališta mladih Split i predstave TRI VERZIJE ŽIVOTA/ HNK Zadar. Promotivna cijena paketa iznosi 80,00 kuna, a u prodaji je na blagajni HNK Zadar (radnim danom: 11-13h, 18-20h, subotom: 11-13h).

U četvrtak, 13. veljače u 20 sati u HNK Zadar pogledajte predstavu „CABARET SPLIĆANKE“, autorski projekt Ivana Lea Leme u produkciji Gradskog kazališta mladih Split.

Cabaret ‘Splićanke’ je omnibus od pet ispovjednih priča Splićanki ispričanih u maniri stand up komedije s pratećom pjesmom i glamuroznom plesnom točkom u koreografiji svjetski poznatog Lea Mujića. Predstava satirizira i ironizira mane današnjeg Splita i Dalmacije u kojima će se mnogi prepoznati.

Izvrsnu glumačku postavu čine Ana Gruica, Nada Kovačević, Lidija Florijan, Mia Vladović i Ana Uršula Najev.

Pozivamo vas da se pridružite heroinama, poslušate njihove priče i prepustite se pjesmi i plesu. Ostavite na trenutak mučne teme i pogledajte stvarnost kroz suze od smijeha jer svatko od nas krije po jednu Splićanku u sebi.

 

U četvrtak 14. veljače na VALENTINOVO pogledajte predstavu HNK Zadar, TRI VERZIJE ŽIVOTA prema djelu Yasmine Reze, francuske spisateljiice, glumice i redateljica, jedne od najizvođenijih suvremenih francuskih dramatičarki čija djela su prevedena na 35 svjetska jezika i izvode se diljem svijeta. Režiju potpisuje Nine Kleflin.   Predstava je premijerno izvedena u prosincu 2019.

Igraju: Davor Jureško, Žana Bumber, Alen Liverić i Tamara Šoletić.

Neobična situacija u koju su uključena dva bračna para, jedna obična večer i jedna neobična zabuna. Kad se gosti pojave na večeri, čitav jedan dan prerano, neprilike iskrsavaju posvuda. Hrane ima premalo, vina previse, pa neoslovljene napetosti bujaju.

 

24. travanj 2024 11:01