StoryEditorOCM
ĐiradaSVETI FILIP I JAKOV

Centar nezavisne kulture poziva na 4. Druženje u Tinelu u sklopu projekta KINO

Piše Centar nezavisne kulture
25. svibnja 2020. - 14:19

Udruga za kulturu i umjetnost „U Pokretu“ poziva na „4. Druženje u Tinelu“, u sklopu projekta „KINO – Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje“ kojega provodi Zajednica udruga „Centar nezavisne kulture“ Zadar

„4. Druženje u Tinelu“ održat će se u četvrtak 28. svibnja 2020. godine s početkom u 18 sati, u Tinelu Kina Sv. Filip i Jakov.

- U četvrtoj, od ukupno pet aktivnosti naslova „Druženje u Tinelu“, družit ćemo se uz razne društvene igre, ali ono što je puno važnije, razgovarati o daljnjim aktivnostima koje nas očekuju na projektu KINO – Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje.

Projekt „KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje“, s ukupnim proračunom od 2.099,720,06 HRK, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 1.784.762,05 HRK, odnosno 85 posto bespovratnih sredstava, dok se ostalih 314.958,01 HRK odnosno 15 posto ukupnih bespovratnih sredstava, osigurava iz Državnog proračuna RH. Prijavljen je na poziv Kultura u centru – potpora razvoju javno – civilnog partnerstava u kulturi, nositelj je Udruga za kulturu i umjetnost “U Pokretu”, uz partnerstvo Općine Sv. Filip i Jakov i Zajednice udruga “Centar nezavisne kulture”, koja je ujedno i provoditelj projekta.

Glavni cilj projekta je jačanje kapaciteta članova i zaposlenika OCD-ova i javnog sektora, u svrhu kreiranja zajedničkog modela sudioničkog upravljanja u kulturi i uključivanje građana u stvaranje većeg broja kulturnih i umjetničkih projekata u lokalnoj zajednici, uz paralelnu preobrazbu starog kina u Općini Sv. Filip i Jakov u KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje - ističu organizatori.

20. travanj 2024 12:41