StoryEditorOCM
ĐiradaPOVRATAK U GRAD

Danas započinje Adventić kod svetog Krševana: dječje igre “graničara”, školica mini rukometa i košarke, uživo izdanja popularnih radijskih emisija!

Piše M.K.
21. prosinca 2023. - 11:23

Za razliku od "velikog" Adventa kod Pet bunara, danas na drugoj strani Poluotoka kod crkve Sv. Krševana počinje Adventić - posebno blagdansko iznenađenje za najmlađe i njihove roditelje.

- Kroz svakodnevnu suradnju s raznim udrugama za mlade, sportskim klubovima, školama, mladim umjetnicima, predstavnicima nezavisne scene i okolnim ugostiteljima 057 Media se pridružuje inicijativi te koordinira organizaciju programa pod nazivom “Adventić kod svetog Krševana 2023”.

Kao što samo ime govori program je namijenjen djeci i mladima te će glavnina programa biti u dnevnim i ranijim večernjim satima. Dnevni program je posvećen dječjim igrama poput “graničara” i “školice”, te ćemo uz pomoć prijatelja iz RK Zadar 1954, KK Diadore i KK Zadra imati školicu Mini Rukometa, mini košarke i dr. Večernji program rezerviran je za specijalna live izdanja popularnih emisija 057Radija kao što su Rock Repeticije, Blues bar i Na mladima svijet ostaje. Badnjak i staru godinu slavimo u podne, a za svakog malenog sudionika osigurali smo i posebne poklone. Vidimo se na Adventiću kod Svetog Krševana - kaže Frane Brajković, glavni koordinator Adventića.

Danas, prvoga dana u 11 sati je zagrijavanje, u 14 sati otvaranje Adventića kod svetog Krševana, u 1430 turnir ”Graničara” za djecu U15 (prijave od 14 sati).

Od 16 sati je Decathlon Zadar sportska igraonica, u 18 sati Plesna skupina In Flux, a u 18.30 sati 057 emisija LIVE - Na mladima svijet ostaje Specijal 1.

Program za petak 22. prosinca:

od 11 do 13 sati Škola mini rukometa - Rukometni klub Zadar 1954 (prijave na dan eventa i dan ranije), u 13 sati Decathlon sportska igraonica, te u 18 sati 057 emisija LIVE - Na mladima svijet ostaje Specijal 2.

27. travanj 2024 08:01