StoryEditorOCM
ĐiradaKAMPANJA "MALI KORACI"

Digitalna volonterska zajednica poziva vas da podržite donacijsku akciju "Budi razlog za moj osmjeh": evo što i gdje organiziraju radionice

Piše Zadarski.hr
11. veljače 2023. - 13:09

Udruga za djecu, mlade i obitelj "Mali koraci" u sklopu projekta Digitalna volonterska zajednica poziva vas da podržite donacijsku akciju "Budi razlog za moj osmjeh".

Organizirat će se dvije aktivnosti: kulinarske radionice s djecom s poteškoćama iz udruge "Zajedno" i mladima iz udruge "Europa i mi" te prikupljanje potrepština za obitelji slabijeg imovinskog stanja u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Benkovac.

- Cilj akcije je povećati socijalno uključivanje djece s poteškoćama i osobama slabijeg imovinskog stanja. Želimo donijeti radost u obitelji, posebno starijim osobama koje su nemoćne, jer ljepota darivanja je sastavni dio svakog volontiranja. Prva aktivnost pripremanja hrane održat će se u subotu, 18.02.2023. godine. Svu pripremljenu hranu donirat ćemo korisnicima Pučke kuhinje, dok druge aktivnosti traje do 23.03.2023. godine i usmjerena je na pomoć obiteljima slabijeg imovinskog stanja - reli su iz Udruge.

Prikupljena sredstva namijenjena su za nabavu paketa hrane čime ćemo barem nakratko osigurati jednake mogućnosti obiteljima u potrebi.

- Podržite nas donacijom novca, volontiranjem ili doniranjem namirnica na LINK - stoji u najavi projekta.

Podsjetimo, projekt Digitalna volonterska zajednica financira se bespovratnim sredstvima u ukupnom iznosu od 61.403,94 €, od čega je sufinancirano 85% iz ESF-a, a 15% iz državnog proračuna kroz poziv „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“. Za više informacija pratite nas na www.split-techcity.com!

20. travanj 2024 12:58