StoryEditorOCM
ĐiradaKINO MEDITERAN

Dvorište benkovačkog Zavičajnog muzeja otvara se za najmlađe posjetitelje: moći će uživati u projekciji filma

Piše Zadarski.hr
15. srpnja 2024. - 15:13
SPECIJAL: SD Benkovac, 170223. Zavicajni muzej u Benkovcu obnovljen je projektom Revitalizacija i uredjenje Zavicajnog muzeja Benkovac koji je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj Operativni program Konkurentnost i kohezija. Na fotografiji: Kastel Benkovic.Luka Gerlanc/

Dvorište benkovačkog Zavičajnog muzeja sutra se otvara za najmlađe posjetitelje.

Putujuće Kino Mediteran, projekt splitske udruge Festival mediteranskog filma, donosi projekciju filma "Pustolovine bubamare i crnog mačka" koja će se održati u utorak u 21 sat.

Film je namijenjen djeci i mladima koji žele uživati u kinu na otvorenom, pod zvijezdama i uz zvukove zrikavaca. U filmu će moći vidjeti kako to izgleda kad se sramežljiva tinejdžerica udruži s Crnim mačkom u borbi protiv superzlikovca koji sije kaos po Parizu.

Ovom projekcijom platforma Kino Mediteran dodala je još jedno dalmatinsko mjesto na popis gradova i sela gdje su dosad održali projekcije. Program se održava od 2012. godine te je dosad gostovao u više od 20 mjesta..

.Projekcija se održava pod sponzorstvom Grada Benkovca, Zavičajnog muzeja Benkovac i u partnerstvu udruge Kamene babe (Benkovac) i udruge FMFS (Split).

07. rujan 2024 23:12