StoryEditorOCM
ĐiradaSJEMENIŠTE ZMAJEVIĆ

Edukacija voditelja programa cjelovitog spolnog odgoja mladih Teen STAR u Zadru: evo kada su termini...

Piše Zadarski.hr
18. studenog 2023. - 17:40

Edukacija voditelja programa cjelovitog spolnog odgoja mladih Teen STAR u sjemeništu ‘Zmajević‘ u Zadru s početkom u 9 sati održava se u tri termina: u subotu, 25. studenog te u vikendima 1. i 2. prosinca (petak i subota) i 15. i 16. prosinca (petak i subota).

Na edukaciji se razmatra kako razgovarati i odgajati djecu i mlade za zdravu spolnost, brak i obitelj u današnje vrijeme velikog utjecaja medija i društva na njih.

Na tu edukaciju pozvani su roditelji, angažirani djelatnici i animatori iz župa, škola i zajednica i svi koji se bave odgojem i obrazovanjem djece i mladih.

Zahvaljujući cjelovitom znanstvenom i metodički razrađenom pristupu te kršćanskim i općeljudskim vrijednostima vezanima za ljudsku spolnost, program Teen STAR je u svom 25-godišnjem provođenju u Hrvatskoj pokazao brojne pozitivne rezultate i plodove kod mladih u župama, školama, zajednicama i njihovim obiteljima.

Detaljne informacije o edukaciji i obrazac za prijave nalaze se na internetskoj stranici www.teenstar.hr. Prijave su do 22. studenog. Za dodatna pitanja javite se na e-mail info@teenstar.hr.

03. prosinac 2023 08:39