StoryEditor
ĐiradaZADARSKI VATRENI DANAS STIŽU U SVOJ GRAD

Evo detalja fešte za Modrića i ekipu u utorak navečer na Liburnskoj obali i na Forumu: doplovit će jedrenjakom Branimir...

Piše Zadarski.hr
16. srpnja 2018. - 16:26
Zadar_Vatreni_FB_16_07

Iz zadarske gradske uprave stigla je obavijest koju su iščekivali mnogi iz Zadra: zadarski Vatreni, kapetan Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković stižu u svoj grad  u utorak, kada će biti će organiziran svečani doček zadarskih reprezentativaca.

Početak programa je u 20 sati u gradskoj luci na Liburnskoj obali, a središnji događaj bit će na Forumu u 21 sat.

Iz Grada Zadra stigla je obavijest s detaljima dočeka:

U utorak navečer, (17.srpnja 2018.god.), Zadar dočekuje svoje Vatrene. Podsjećamo da program dočeka počinje u zadarskoj luci u uvali Jazine u 20 sati.

- Zadarski Vatreni do Foruma će doploviti jedrenjakom Branimir koji će se kretati uz gradski most, zatim duž Liburnske, Istarske i Obale kralja Petra Krešimira IV. Prigoda je to da svoje prve čestitke Vatrenima uputite upravo s obale cijelog Poluotoka. Poseban poziv upućujemo svima koji žele sudjelovati u morskom defileu sa svojim plovilima, da do 20 sati budu u akvatoriju između lukobrana (Đige) i kupališta Marex, vodeći računa o uvjetima plovidbe i neposredne blizine lučkog područja.

Nakon što se reprezentativci iskrcaju na gatu Obale kralja Petra Krešimira IV, svečani program se nastavlja na Forumu od 21 sat. Upozoravamo kako nije dozvoljeno snimanje dronovima na čitavom području odvijanja događaja radi angažmana zračnih snaga Hrvatske vojske te je zbog navedenog letačkog programa izričito zabranjeno korištenje bilo kakvih raketa i priotehničkih sredstava.

Povodom održavanja svečanog programa od 18 sati nadalje bit će uspostavljena posebna regulacija prometa, a vrijedit će ovisno o prilikama na terenu sukladno odluci policijskih djelatnika PU Zadarske. U programu dočeka sudjelovat će svi koji se nađu na navedenoj ruti oko cijelog Poluotoka i na Forumu, pa je preporuka da dođu odjeveni u dresove Hrvatske i s hrvatskim zastavama - stoji u obavijesti.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 17:13