StoryEditorOCM
ĐiradaU NEDJELJU CASTING ZA MISS ZADARSKE ŽUPANIJE

Gradonačelnik Dukić jedan od kandidata za ocjenjivački žiri

Piše Iva Ivanac
4. srpnja 2017. - 20:06

Gradonačelnik Branko Dukić jedan je od kandidata za člana stručnog žirija za prvi službeni casting Miss Zadarske županije koji će se održati ove nedjelje u Teatro baru s početkom u 11 sati.

Nakon što je 2015. Anja Bijelić izabrana za drugu pratilju Miss Hrvatske, a 2016. je Ana Colić završila na petom mjestu, organizatori izbora za Miss Zadarske županije nadaju se ove godine još većem iskoraku svojih kandidatkinja.

- Vjerujemo da će odaziv biti velik. Društvene mreže su nam pomogle da se sve djevojke koje su zainteresirane informiraju o castingu i prijave na njega – rekao nam je Alen Ljubić, edukator direkcije Miss Hrvatske, koji zajedno sa zadarskim manekenkama Anitom Maričić i Antonijom Grubić sudjeluje u organizaciji izbora. Na casting se mogu prijaviti djevojke od 17 do 24 godine, visine iznad 170 centimetra, ne nužno mankenske građe.

- Naprotiv, u našem slučaju je bitna djevojka i njena osobnost, tako da se djevojke s oblinama i punije djevojke mogu natjecati. Mogu se prijaviti sve mlade cure koje odgovaraju godinama i visini, govori Alen dodajući kako traže kompletnu djevojku koja poznaje strane jezike, bavi se sportom i komunikativna je.

U nedjelju će stručni žiri izabrati 12 finalistica koje će na završnoj večeri 28. srpnja nastupiti također u "Teatro baru".

 

05. svibanj 2024 06:59