StoryEditorOCM
ĐiradaKRALJICA SEVDAHA

Hanka Paldum nakon devet godina ponovno pjeva u Zadru uz Miroslava Škoru i Najbolje hrvatske tamburaša

Piše Zadarski.hr
18. studenog 2023. - 17:49

Kraljica sevdaha Hanka Paldum 8. prosinca stiže u zadarski Arsenal, gdje će nastupiti uz Miroslava Škoru i Najbolje hrvatske tamburaše na koncertu „Večer tambure i sevdaha“ s početkom u 22 sata.

Prošlo je čak devet dugih godina otkako je Hanka Paldum posljednji put pjevala pred zadarskim fanovima, a primadona bosanske narodne pjesme i sevdalinke ne skriva koliko joj znači povratak u Zadar: „Radujem se našem ponovnom susretu nakon toliko godina, a pripremila sam vam najljepše sevdalinke, svoje hitove i puno ljubavi!“ poručila je Hanka Paldum koja u Zadar stiže u sklopu svoje aktualne koncertne turneje koja će ju odvesti put Njemačke, Švedske i Hrvatske.

Sevdalinke, odnosno bosanske gradske ljubavne pjesme koje će se naći na Hankinom repertoaru u Arsenalu zasigurno poznaju sve generacije publike, a neće izostati ni svi veliki Hankini hitovi.

Hanku nakon zadarskog koncerta očekuje i jedan važan humanitarni koncert u Zagrebu, koji će se održati 22. prosinca u hotelu Sheraton.

„Bit će to gala koncert za plemenitu akciju Rotary kluba Zrinjevac, a sav prihod od ulaznica ide za pomoć bolesnima i potrebitima“, pojašnjava Hanka, kojoj je ovo, priznaje i najdraži koncert od svih na ovoj turneji.

„Moje je srce puno kada moja pjesma može i konkretno pomoći onima kojima je naša pomoć i podrška najpotrebnija“, kaže popularna diva sevdalinke.

25. srpanj 2024 16:27