StoryEditorOCM
ĐiradaPARTY POD MJERAMA

Program za Silvestrovo u Zadru na Adventu: publiku će zabavljati mlade pjevačke zvijezde – Vjeko Ključarić, Eni Jurišić, Dino Purić i Bruna Oberan!

Piše Zadarski.hr
31. prosinca 2021. - 08:53

Nakon lanjske stanke zbog epidemije koronavirusa, Zadrani ponovno imaju priliku slaviti ulazak u Novu godinu na organiziranom javnom dočeku. No, umjesto na dosadašnje tri lokacije – na Forumu, Narodnom trgu i Trgu Petra Zoranića, program za Silvestrovo organiziran je jedino na ograđenoj lokaciji na Adventu u Zadru, gdje će publiku među kućicama do dva sata u noći zabavljati mlade pjevačke zvijezde HTV-ove glazbene emisije "A strana" – Vjeko Ključarić, Eni Jurišić, Dino Purić i Bruna Oberan.

Njihovu večernjem koncertu prethodit će glazbeni ispraćaj Stare godine već u jutarnjim satima, kad će na pozornicu u 11.30 izići poznati zadarski jazz band Black Coffee, a do nastupa mladih uzdanica "A strane" prostor Adventa odzvanjat će cjelodnevnom glazbom s DJ pulta. U Turističkoj zajednici Grada Zadra objasnili su kako je izostanak novogodišnjeg slavlja na nekoliko lokacija uzrokovan organizacijskim poteškoćama zbog epidemioloških mjera.

Zadrane će u organizaciji gradske uprave u ponoć obradovati vatromet.

26. lipanj 2024 13:50