StoryEditorOCM
ĐiradaOŠ ZADARSKI OTOCI NA BILOM BRIGU

Humanitarni Božićni sajam u srijedu popodne

Piše Zadarski.hr
20. prosinca 2016. - 12:25
kraljice

U predbožićnom raspoloženju učenici, roditelji, bake i djedovi te mnogobrojni posjetitelji  dobre volje moći će nabaviti božićne poklone, uživati, zapjevati i zaplesati u bogatom programu koji im se ove godine nudi na Humanitarnom Božićnom sajmu u OŠ Zadarski otoci na Bilom Brigu, sutra, u srijedu od u 17.00 sati. 

 

   U bogatoj ponudi posjetitelji će uživati i okrijepiti se u gastro ponudi, bogatoj tomboli, starim i zaboravljenim igrama Muzeja u školi,  velikoj ponudi štandova, maštovito izrađenih ukrasa, suvenira, poklona, slatkih paketa Božićnih kolačića vrijednih ruku učenika i njihovih nastavnika kao i roditelja, humanitarnoj aukciji i brojnim drugim iznenađenjima. 

 

    Atrakcija večeri je koncert popularne zadarske grupe Kraljice i legendarnog Tota  Igora Jelenića uz kojih ćemo moći i zaplesati i zapjevati uz Božićne i popularne pjesme. Zabavljat će nas članice prve ženske grupe u Dalmaciji, a i šire Tina lenkić, Patricija Žunić, Lucija Marcelić, Valentina Gudelj, Anđela Krizman. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan. U programu su i Božićni običaji, nastupa poznati diplar, svirač tradicijskih instrumenata, zdravičar Mile Nimac iz udruge Zvuci zavičaja, čuvara izvornih napjeva čiji rad je prepoznat i pod zaštitom od UNESCO-a.

   Čekaju nas i još brojna druga iznenađenja.

 

U nastavku večeri u 18.00 sati nam se pridružite na tradicionalnoj Božićnoj nogometnoj utakmici između učenika i njihovih nastavnika i sudjelujte u bodrenju ekipa.

 

05. svibanj 2024 06:15