StoryEditor
ĐiradaOTVARANJE POZORNICE

I ove godine provedite ljeto uz filmove u „Kino Zoni“!

Piše Kino Zona
16. lipnja 2020. - 17:28
Kino ZonaKino Zona

Nakon tromjesečne pauze uslijed globalne pandemije COVID-19 virusa, gradska kinoteka „Kino Zona“ u petak, 26. lipnja otvara svoju ljetnu pozornicu! Čast otvaranja dodijeljena je kolumbijskoj krimi drami „Ptice ljeta“ (Birds of passage), vizualno impresivnoj obiteljskoj sagi o nastanku narkokartela u Kolumbiji koja kritički komentira prošlost i sadašnjost Kolumbije.

U periodu od 26. lipnja do 13. rujna prikazat će se 23 filma iz svih dijelova svijeta tempom od dvije projekcije tjedno.

Projekcije se i ove godine održavaju na Poljani Branka Stojakovića (između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) s početkom u 21 sat. Ulaznice, po standardnoj cijeni od 20 kn, mogu se kupiti od utorka, 23. lipnja u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) od 8 do 14 h te ispred mjesta prikazivanja sat vremena prije početka projekcije.

Uz planiranje bogatog programa koji će biti dostupan idućeg tjedna, ekipa „Kino Zone“ iskoristila je period bez projekcija za pripremanje bogate web stranice na kojoj se mogu pronaći sve informacije o ljetnom i cjelogodišnjem kinu, projekcijama, filmovima i filmskim vijestima : www.kino-zona.com

Program ljetne Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Hrvatskog audiovizualnog centra te se odvija u partnerstvu s Koncertnim uredom Zadar i Kazalištem lutaka Zadar.

#KINO ZONA

Izdvojeno

08. srpanj 2020 23:44