StoryEditorOCM
ĐiradaU UTORAK

"Idemo dalje – kroz grad i županiju o Zadru i Zadranima" naslov je nove knjige poznatog kroničara i publicista Drage Marića

Piše ZADARSKI.HR
21. rujna 2022. - 10:40

Idemo dalje – kroz grad i županiju o Zadru i Zadranima, naslov je nove knjige poznatog kroničara i publicista Drage Marića, u izdanju Matice Zadrana i knjižare Timbar.

Predstavljanje knjige održat će se 27. rujna 2022. (utorak) s početkom u 18 sati, u dvorani Matice hrvatske (Ulica don Ive Prodana 1, Zadar), a knjigu će predstaviti Davorka MezićŠenol Selimović Marijan Kocijan

Nakon kapitalnog izdanja Zadarske priče u kojima su sabrani svi dotadašnji kroničarski zapisi ovog autora, ovom knjigom Marić nastavlja oduševljavati svoju vjernu publiku nesvakidašnjim crticama o ljudima i događajima koji su na osobit način obilježili ili obilježavaju svakodnevicu Zadra i zadarskoga kraja.

Ovo je još jedan od bisera zadarske kronike koja obuhvaća najmanje stotinjak poznatih lica i događaja viđenih očima našeg neumornog barba Drage.

Naslov knjige „Idemo dalje…“ najbolji je odgovor koji smo mogli poželjeti od ovog barda zadarske kronike koji se u uvodnoj riječi, na jednome mjestu i sam upitao: Pisati ili ne pisati dalje?

Knjiga će se po promotivnoj cijeni od 40 kuna moći kupiti na samom događaju predstavljanja

03. svibanj 2024 09:01