StoryEditorOCM
ĐiradaLEGENDARNI SPORTAŠ DOLAZI PO DRUGI PUT:

Ivica Kostelić potvrdio sudjelovanje na Zadar Outdoor Festivalu!

Piše Zadarski.hr
1. ožujka 2019. - 13:39
kostelic

Svi ljubitelji sporta i aktivnosti na otvorenom i ove godine dolaze na svoje! Treći Zadar Outdoor Festival ugostit će sve koji vole druženje, natjecateljski duh i sportske izazove. A organizatorima je velika čast i zadovoljstvo što mogu potvrditi da će nam se i ove godine pridružiti jedan od najpoznatijih i najvećih hrvatskih skijaša – Ivica Kostelić.

Oni koji su sudjelovali na Zadar Outdoor Festivalu prošle godine znaju da nam se Ivica Kostelić tada prvi put pridružio i uživao s nama u natjecanjima i druženju. S obzirom da je tada sudjelovao na cestovnoj utrci sa suprugom i sinom, a nakon toga i na trailu na otoku Ugljanu, već tada je izjavio kako su svi uživali i da bi se rado vratio. Kako je i sam vrhunski sportaš koji neprestano radi na promicanju zdravog i aktivnog načina života, a i ljepota Hrvatske, rado nam je potvrdio svoje sudjelovanje i na ovogodišnjem izdanju festivala.

Dobre vijesti imamo za sve koji odluče vikend od 10. – 12. svibnja provesti u Zadru i sudjelovati u nekom od natjecanja. Za sve sudionike omogućen je izrazito povoljan smještaj u Downtown boutique hostelu u Zadru i Vilama Dalmacija na otoku Ugljanu.

Ove godine očekujemo preko 2000 sudionika sportskih i zabavnih sadržaja festivala. Pozivamo sve da nam se pridruže i da budu dio ove uzbudljive priče!

03. svibanj 2024 16:14