StoryEditorOCM
ĐiradaU PETAK U NINU

Izbor za Miss Zadarske županije

Piše Zadarski.hr
18. srpnja 2018. - 15:09
46 (2)

Izbor za  Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2018. održati će se ovog petka 20.07. u Ninu u 21,00 h.   

Direkcija Miss Hrvatske suradnji sa Gradom Ninom i Nin turizmom karavanu ljepote dovodi u taj grad i tada će među prijavljenim djevojkama biti odabrana ona najljepšu koja će predstavljati županiju u finalu Miss Hrvatske koje se održava 01.rujna u Čakovcu uz izravan prijenos HRT-u. 

 Sve prijašnje pobjednice Miss Zadarske županije, Anja Bijelić, Ana Colić i Antonija Bucić bile su plasirane u finale Miss Hrvatske među top 10 ljepotica.

Djevojke su se prijavljivale putem društvenih mreža te , a casting menagment  Anita Maričić i Antonija Grubić su se pobrinule da budu odabrane one najljepše koje ćemo moći vidjeti ovog petka na izboru Miss Zadarske županije.

Djevojke će se predstaviti u mnogim modnim izlazima, a ponosni smo što će jedan od modnih izlaza biti sa potpisom poznate dizajnerice Klare Ivanović iz Biograda na Moru koja će nam i ovog pute prirediti ženstvenu i glamuroznu kolekciju  u svom prepoznatljivom stilu.   

Pobjednica Miss Hrvatske osvaja od autokuće AutoWill "Opel Cross Land" na korištenje tijekom svog madata, a podsjetimo da će Miss Hrvatske otputovati u Kinu 8.prosinaca, na otok Sanya, kada će pokušati izboriti što bolji plasman u finalu Miss Svijeta.

06. svibanj 2024 09:41