StoryEditor
ĐiradaBLUES SE VRAĆA:

Jeremiah‘s sviraju ove nedjelje u studiju Bajsić HRT-a

Piše Jeremiah‘s Bend
19. veljače 2020. - 14:08
Jeremiah's sviraju ove nedjelje u studiju Bajsić HRT-aPrivatni Album

Nakon punih šest godina, blues se vraća u Bajsić! Hrvatske blues snage, Spona i HR1 organiziraju koncert grupa Jeremiah's, Sunnysiders i Two Blue, koji će se u sklopu emisije "Uživo s..." održati u studiju Bajsić HRT-a, u nedjelju, 23. veljače s početkom u 20 sati.

U iznimnim akustičkim uvjetima HRT studija pred probranom publikom će nastupiti tri pobjednika Croatian Blues Challengea; Two Blue (pobjednici 9th CBC u Solo/Duo kategoriji, 2017. godine), Sunnysiders  (pobjednici 2nd CBC-a u Solo/Duo kategoriji, 2010. godine te polufinalisti International Blues Challengea u Memphisu) i Jeremiah's (pobjednici 9th CBC-a u Band kategoriji, 2017. godine).

Također, kompozicije svih navedenih sastava su svoje mjesto pronašle na nedavno objavljenom dvostrukom CD albumu "Croatian Blues Challenge 2009 – 2018 – Winners & Travellers".

Iako su članovi Jeremiah's-a iznimno mladi, bend iz Svetog Filipa i Jakova te Zadra postigao je nekoliko zapaženih uspjeha. Pobjednici su CBC-a u Band kategoriji 2017. godine, dobitnici su prestižne "Mega Muzika Award" nagrade za najbolji mladi bend (2017.), osvojili su najpoznatiji domaći demo festival HGF (2018.), predstavljali su hrvatski blues na International Blues Challenge u Memphisu, a ovog travnja nastupaju na European Blues Challengeu u Amsterdamu.

Ulaz je besplatan, no zbog ograničenog kapaciteta, mjesta je potrebno rezervirati mailom na info@spona.com.hr najkasnije do petka, 21. veljače u 12 sati. Također, zbog radijskog prijenosa koncerta uživo, u Bajsić je obavezno doći barem 15 minuta prije početka, dakle do 19:45.

 

Izdvojeno

25. listopad 2020 12:28