StoryEditorOCM
ĐiradaKAVANA ‘LOVRE‘

Josipa Pavičić u Zadru predstavlja svoj prvi vodič za preživljavanje narcisa, knjigu "Ja, pa ja i opet ja"

Piše Zadarski.hr
8. studenog 2023. - 15:03

Spisateljica Josipa Pavičić na svoju osobnu, ali i radost brojnih Zadrana, u rodnom gradu predstavlja svoj prvi vodič za preživljavanje narcisa, knjigu "Ja, pa ja i opet ja".

Ova talentirana Zadranka uhvatila se u koštac s ovim teškim osobama kojih je u današnje vrijeme sve više.

U srijedu, 22. studenog u 19 sati u Caffe baru Lovre uživo će otkriti rješenja kako se nositi s narcisima i pomoći sebi da preživimo njihove katastrofalne osobine poput nedostatka empatije za druge, potrebe za pretjeranom pažnjom, arogantnim osjećajem superiornosti i potrebom da im se konstantno divite.

image

Nova knjiga Josipe Pavičić

Pr/Slobodna Dalmacija

Osim korisnih informacija o prepoznavanju narcisoidnosti koja kao ozbiljna epidemija oblikuje naše društvo, knjiga je ilustrirana stvarnim pričama s kojima se mnogi od nas mogu poistovjetiti. Josipa Pavičić tako će nam predstaviti i tehnike i alate za suočavanje s narcisima, kako bismo zaštitili sebe od njihovih toksičnih utjecaja.

Knjigu je recenzirala psihijatrica dr. Ana Pavlović, što nam pruža dodatnu sigurnost u kvalitetu ovog djela.

„Veselim se dolasku u Zadar i promociji u Lovre. Pozivam sve da dođu!“ – izjavila je Josipa Pavičić.

Josipa Pavičić višegodišnja je trenerica tehnika za samorazvoj, voditeljica radionica i predavanja te autorica više izdanih knjiga poput Sara Santini, GL’amour i Lopov moje mladosti, Šest milimetara. U svojim prethodnim knjigama je ogoljela dušu i iskreno progovorila o osobnoj borbi s teškom bolešću te praznini i tuzi koju nosi razvod braka, svojevrsni gubitak (u) ljubavi. Danas kada živimo u dobu narcisoidnosti i okruženi smo njima, upravo ova knjiga idelan je nastavak Josipinih priča i svojevrstan „lijek“ koji nam može pomoći da razumijemo osobine narcisa i obranimo se od njihovog negativnog utjecaja na nas.

02. svibanj 2024 09:27