StoryEditorOCM
ĐiradaU LIPNJU

Koncertni ured Zadar priprema tri koncerta: Rade Šerbedžije i Miroslava Tadića, J. R. August te Stampedo!

Piše Zadarski.hr
23. svibnja 2022. - 19:50

Koncertni ured Zadar u lipnju priprema tri koncerta. 

Koncertni ured Zadar će ciklus pretplate Koncertne sezone 2021./2022. zaokružiti koncertom Rade Šerbedžije Miroslava Tadića, čije je prijateljstvo i glazbena suradnja rezultirala zapaženim koncertnim nastupima i dvama albumima: Imam pjesmu za tebe i Ponekad dolazim, ponekad odlazim. Svestrani umjetnik koji je svjetsku slavu stekao ulogama u holivudskim filmovima i gitaristički virtuoz upravo na svojim nastupima s puno strasti prenose vlastitu interpretaciju i emocije i odvode publiku na neočekivano putovanje kroz omiljene hitove koji publiku ne ostavljaju ravnodušnom.

Koncert se održava 11. lipnja u 20 sati u Polivalentnoj dvorani Providurove palače, Trg Petra Zoranića 1. Ulaznice se prodaju na adresi kuzd.mojekarte.hr.

Jedan od naših najznačajnijih autora novije generacije, sjajni vraća se u Zadar! Istaknuti kantautor i producent iz Zaboka oduševio je domaću i regionalnu javnost maestralnim albumom Dangerous Waters kojeg je predstavio i na KvartArtu 2019. godine. Vlasnik Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, te novog izvođača predstavit će svoj nedavno objavljeni album Still Waters u punom sastavu uz bend i zbor.

Koncert se održava 24. lipnja u 20 sati u Polivalentnoj dvorani Providurove palače, Trg Petra Zoranića 1. Ulaznice se prodaju na adresi kuzd.mojekarte.hr.

Mambo, swing, samba, tango, ska, afropop, dalmatinska šansona, francuska, makedonska te druge melodije u velikom glazbenom loncu; cabaret, punk i rock u cipelama za ples! Stampedo je osnovan je 1995. godine pod vodstvom Javora Jeića, autora svih skladbi i tekstova prva tri albuma. Kroz bend je prošlo tridesetak putujućih glazbenika i bezbroj gostiju. Sadašnju postavu benda čine istaknuti multidisciplinarni kreativci - Ivanka Mazurkijević, Stanko Kovačić, Nikola Crnković i Danijel Šuljić.

Koncert se održava 30. lipnja u 20 sati u Polivalentnoj dvorani Providurove palače, Trg Petra Zoranića 1. Ulaznice se prodaju na adresi kuzd.mojekarte.hr.

25. travanj 2024 23:01