StoryEditorOCM
ĐiradaU CRKVI GOSPE LORETSKE U ARBANASIMA

Libretići priređuju svoj prvi cjelovečernji koncert – "Pjevaj srcem"!

Piše Zadarski.hr
18. svibnja 2018. - 14:31
arba

Ove subote, 19.5. - og 2018.god. od 19:00h Crkva Gospe Loretske u Arbanasima odjekivat će čarobnim, anđeoskim dječjim glasićima, a za sve će to biti zaslužni LIBRETIĆI, popularni dječji zbor iz Zadra. Po prvi su se put, zajedno sa svojim voditeljima, Ivanom i Dinkom, upustili u avanturu cjelovečernjeg pjevanja modernoga duhovnoga repertoara, što im se veoma svidjelo od prve probe, a sve s akcentom na nešto njima najvažnije - pomoći i pjevati srcem, odnosno pozvati ljude na koncert kako bi ga uveličali ne samo svojim dolaskom i pjevanjem zajedno s njima, već i nesvakidašnjom "ulaznicom".

Naime, na koncert pod nazivom PJEVAJ SRCEM uputno je donijeti sa sobom nešto od nekvarljive hrane ili higijenskih potrepština kako bi Glazbeni studio LIBRETO već u ponedjeljak ujutro napunio police Socijalne samoposluge u Zadru.

-Izuzetno nam je drago što ćemo u subotu moći, zajedno sa svojom dječicom i svima koji dođu na koncert, otpjevati uglas toliko pjesama koje i sami jako volimo, a ujedno ćemo biti u prilici napraviti jedno maleno i skromno, ali dobro djelo, što i jest poanta čitavoga susreta. Na koncertu će sudjelovati sve Grupe Dječjega zbora LIBRETIĆI, sve će točke izvesti uživo, a pratit će ih samo gitara, uz jednu gošću, gitaristicu Donatu Zelić, koja će se predstaviti jednom klasičnom skladbom. Ovo sigurno neće biti jedini put da radimo nastupe humanitarnoga karaktera i sretni smo što uopće imamo priliku svoju ljubav prema glazbi pretočiti u nešto aktivno, djelatno i Drugome korisno. Sama ta spoznaja u nama izaziva veliku sreću, radost i zadovoljstvo. Posebno je lijepo moći odgajati djecu u tom duhu - da uvijek budu spremni pružiti ruku tamo gdje je to potrebno i da svoje talente rado i neposredno stavljaju u službu svojih bližnjih, kako bi im na bilo koji način olakšali, uljepšali i poboljšali kvalitetu života." zaključili su Ivana i Dinko, umjetnički voditelji Glazbenog studija LIBRETO, uz poziv svima da nikako ne propuste PJEVATI SRCEM s njima ove subote od 19:00h te da to nastave činiti baš svaki dan.

20. travanj 2024 14:30