StoryEditorOCM
ĐiradaDJ DEBORAH DE LUCA

Lijepa i talentirana Talijanka zvijezda je drugog dana Zadar Sunset Festivala

Piše Zadarski.hr
19. srpnja 2021. - 13:20

Atraktiva DJ-ica Deborah De Luca zvijezda je drugog dana Zadar Sunset Festivala. Nestvarno lijepa i talentirana Talijanka u subotu 31. srpnja rasplesat će brojne posjetitelje iz cijelog svijeta na Pozdravu Suncu. Poznati hitovi poput Dori Me, Moon After Sun, Techno Mood, Give Me Back prikovat će vas za plesni podij uz spektakularan pogled na Jadransko more i jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu.

Prvo izdanje Zadar Sunset Festivala već prije samog početka privuklo je pažnju brojnih Zadrana i njihovih gostiju koji će nakon dugo vremena u samom srcu Grada moći uživati u nastupima nekih od najboljih svjetskih DJ-a. Kvalitetan program i sadržaj bez sumnje udaraju čvrste temelje za dugovječnost Festivala te pozicioniraju Zadar kao atraktivnu i nezaobilaznu destinaciju ljubitelja odlične glazbe iz cijelog svijeta.

Deborah De Luca talijanska je DJ-ica koja se u glazbu zaljubila već u ranom djetinjstvu. Rođena je u predgrađu Napulja, Sciamipiji, a kvart s jednom od najviših stopa kriminala u Italiji natjerao je mladu djevojku da odseli iz rodnog grada. Preselivši u Modenu upisala je školu dizajna no ljubav prema glazbi ubrzo je presudila pa je tako Deborah počela raditi u noćnim klubovima samo kakao bi se što više približila glazbi. Naposljetku je upoznala producenta i DJ-a Giuseppea Cennama te tada njezina profesionalna karijera kreće strelovito naprijed. Talent i vrhunsku glazbu ove DJ-ice ubrzo je prepoznala milijunska publika, a Deborah je ubrzo postala jedna od najtraženijih DJ-ica u Europi i šire. Njezini hitovi kao što su Deep Inside Me, Guitar, Balearic, Velando samo su dio vrhunske glazbene priče u kojoj ćemo uživati na zadarskom Pozdravu Suncu.

Uz Deborah De Lucu impresivan line up Festivala čine DJ zvijezda Andrea Oliva te Kiko Franco, Ivan Mastermix, Yakka, Aldo Morro, Mony, Pablo Panda, Groove Masters, Alvize, Puff Puff-e i Edvin.

Uz svjetske glazbene hitove i ples na Pozdravu Suncu, posjetitelje očekuju izdvojeni boat partiji s ograničenim brojem mjesta i brojni drugi zabavni sadržaji.

Festival se održava u petak, 30. i subotu, 31. srpnja od 18 sati na zadarskom Pozdravu Suncu u organizaciji BSH Events, suorganizaciji Selected Croatia te uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra.

Posjetitelji će u Zadar Sunset Festivalu moći uživati ukoliko posjeduju EU Digital Covid certifikat, potvrdu da su se oporavili od koronavirusa ili da su cijepljeni su s dvije doze ili pak ukoliko pruže negativan rezultat testiranja na koronavirus.

17. travanj 2024 01:45