StoryEditorOCM
ĐiradaMANIFESTACIJA

Lovački savez Zadarske županije i Kinološko društvo "Dalmatinski pas“ organiziraju Kup "Sv. Hubert" u Privlaci

Piše Zadarski.hr
15. rujna 2023. - 11:18

Prestižna lovnokinološka manifestacija Kup "Sv. Hubert“, u organizaciji Lovačkog saveza Zadarske županije i Kinološkog društva "Dalmatinski pas“, održat će se 23. rujna u lovištu sjeverozapadnog dijela Zadarske županije.

Domaćin natjecanja je Lovačka udruga "Jarebica 1923“ Nin, koja gospodari s zajedničkim otvorenim lovištem XIII/118. „Nin“.

Početak same manifestacije i okupljane sudionika je zakazan u 7 sati na zbornom mjestu Privlaka - lovačka kuća (Stadionska ulica 30, Sabunike).

Pravo natjecanja imaju svi članovi članica Lovačkog saveza Zadarske županije, koji i imaju važeći oružani list te važeću iskaznicu i markicu HLS. Psi koji se natječu moraju ispunjavati slijedeće uvjete: posjedovati rodovnicu (HKS ili HLS), biti cijepljeni protiv bjesnoće, označeni mikročipom.

Rok za podnošenje prijava je do 21. rujna 2023. god. a prijava natjecatelja vrši se putem propisane prijavnice LSZŽ pismeno poštom, e-mail, fax: 023/239-211 ili osobno u uredu LSZŽ. Za sve ostale informacije obratite se na kontakt tel. 023/239 – 210 ili 099/6060-629.

Sva natjecanja provodit će se po pravilnicima FCI-a za navedenu disciplinu i biti će ujedno kvalifikacijski za državno prvenstvo. LKK Sv. Hubert će suditi zajedno sudac lovačkog saveza i sudac kinološkog saveza a istoimene pravilnike možete pogledati i preuzeti na stranicama Hrvatskog kinološkog saveza. Za sve natjecatelje u prilogu teksta su prijavnice za pojedina natjecanja koji su svi natjecatelji dužni popuniti i u prilog donijeti kopiju redovnice (HLS ili HKS) sa sobom radi izbjegavanja nepotrebnih gužvi pred samo natjecanje.

RASPORED DOGAĐANJA:

7:00 – okupljanje sudionika - Privlaka - lovačka kuća (Stadionska ulica 30, Sabunike).

        – upis natjecatelja i tehnički sastanak sudačkog povjerenstva

        – izvlačenje redoslijeda natjecanja te početak natjecanja 

8:00 – svečano otvorenje Kupa „Sv. Hubert“

8:15 – odlazak na teren 

12:00 – baraž

13:00 – proglašenje rezultata – dodjela priznanja i nagrada

13:30 - zajednička ručak uz prigodno druženje Privlaka - lovačka kuća (Stadionska ulica 30,

Sabunike).

17. rujan 2023 11:27