StoryEditorOCM
ĐiradaMJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

'Mentalno zdravlje za sve' na Narodnom trgu

Piše Zadarski.hr
14. prosinca 2016. - 20:48
mmm

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti od 15.11. do 15.12. 2016. godine Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Zadar u suradnji s partnerima na Projektu „Mentalno zdravlje za sve“ provest će javnozdravstvenu akciju na Narodnom trgu ispred Gradske straže, dana 15. prosinca 2016. godine, u vremenu od 11,00 do 13,00 sati. ,

Projekt je financiran od strane Ministarstva zdravstva u okviru raspoloživih sredstava iz djela prihoda od igara na sreću u području prevencije, tretmana i liječenja ovisnika, a pertneri na projektu su Terapijska zajednica Mondo Nuovo, Udruga apstinenata za pomoć pri resocijalizaciji Porat, Gradsko društvo Crvenog križa Zadar i Liga protiv raka. 

Kako su se u Zadarskoj županiji kao jedan od vodećih zdravstvenih problema pokazale upravo bolesti ovisnosti cilj ove akcije je upozoriti javnost na probleme koje ovisnost ima na pojedinca i društvo, informirati građane o mjestima na kojima mogu potražiti pomoć, promicati zdrav način života i provođenja slobodnog vremena i sl.

27. travanj 2024 10:36