StoryEditorOCM
ĐiradaOD 18. DO 19. LIPNJA

MK Beštije opet organiziraju Moto susret na Puntamici, prašit će šest domaćih bendova, pozivaju sve na odličnu rock svirku i druženje

Piše M.K.
7. lipnja 2022. - 22:20

Oni su doživotni zaštitnici mališana iz vrtića Latica, pomogli su kad je trebalo i odnosili pomoć u potresom pogođenu Petrinju, sudjelovali su u mnogim humanitarnim akcijama u Zadru, a sad je vrijeme - da se dobro zabave. Moto klub Beštije iz Zadra nakon duže pauze zbog pandemije koronavirusa opet priređuju svoj poznati Moto susret koji će se održati na Puntamici od 17. do 18. lipnja.

Kao i uvijek, Beštije pozivaju i sve ostale članove moto klubova iz Hrvatske i inozemstva kao i sve goste da se pridruže dobroj zabavi, a sve to pod dobro poznatim motom "Dođi u miru ili ostani kući".

Susret je humanitarnog karaktera, sve posjetitelje očekuje odličan glazbeni program domaćih bendova. Naravno, prije motorijade Beštije i prijatelji pobrinut će se da mjesto održavanja bude spremno za doček svih sudionika. Kao i do sada, zasukat će rukave i očistiti čitav prostor, veseleći se povratku tradicionalne motorijade, koja će opet započeti poznatim defileom motorista kroz grad.

U petak 17. lipnja Moto susret otvaraju Triggers, potom slijede Sexymotherfuckersi, te The Billy.

U subotu 18. lipnja nastupaju Dirty Harry, Teški osjećaji i Pojave.

- Kao što mi nismo odavno održali Moto susret, tako ni bendovi s našeg područja nisu već dugo imali koncerte. Stoga smo odlučili pozvati bendove s ovog područja kako bi se svi skupa "vratili u život" nakon dugog vremena izolacije. A to je najbolje učiniti s odličnim rock'n'rollom i u društvu dobrih prijatelja - poručuju iz MK Beštije pozivajući sve da im se pridruže u zabavi na Puntamici.

 

25. travanj 2024 10:02