StoryEditorOCM
ĐiradaDANAS U 21 SAT

Na boćarskom igralištu u Poljicima - rock koncert na otvorenom

Piše Toni Perinić/Vrški glasnik
19. lipnja 2021. - 10:10

Svi ljubitelji rocka, hard rocka, grungea i classic rocka ovu subotu doći će na svoje. Naime, u Poljicima se 19. lipnja održava open – air koncert posvećen toj vrsti glazbe nastaloj u SAD-u krajem 40-ih godina prošlog stoljeća. Poljičane, žitelje Općine Vrsi ali i sve posjetitelje očekuju tri benda, zanimljivih i u duhu rock glazbe maštovitih imena: Spectrum, Utvare i Dirty Harry. A kako je rock stigao u Poljica? 

- Smatram da je nedostatak ovakvog tipa koncerta u našem kraju dovoljan razlog, uz činjenicu da veliki broj žitelja naše Općine preferira ovakav stil glazbe i eventa, kratko u pauzama od priprema govori organizator koncerta, Luka Klečina i napominje kako očekuju dobar odaziv, obzirom da se praktički ništa nije događalo preko godinu dana. 

- Naša očekivanja su u skladu sa bogatim repertoarom kojeg smo s bendovima pripremili no glavni dio atmosfere spada na publiku i njihovu brojku. Nadamo se što boljem odazivu i što boljem ugođaju, ističe Klečina.

Događaj se organizira na boćarskom igralištu u Poljicima, a već pripremljen stage sugerira kako nas u Poljicima uistinu očekuje rock spektakl. Organizatori također napominju kako su spremni na poštivanje svih epidemioloških mjera i kako vjeruju da će i posjetitelji koncerta biti odgovorni. Ako ste željni zabave, volite rock glazbu, ne preostaje vam ništa drugo nego sutra u 21 sat pravac Poljica. Rock Poljica.  

27. travanj 2024 01:15