StoryEditorOCM
ĐiradaU PETAK

Na konferenciji ‘Mladi kao pokretači modernog turizma‘ u Novalji sudjelovat će i vlasnici klubova i organizatori festivala na plaži Zrće

Piše Zadarski.hr
26. listopada 2022. - 13:44

Konferencija “Mladi kao pokretači modernog turizma”, održat će se u petak, 28. listopada, s početkom u 9 sati u Hotelu Olea na adresi Burin bok b.b., Novalja.

Konferencija će sadržavati četiri tematska panela: 1. Turizam mladih: Trendovi koji pomiču granice 2. Hrvatska kao destinacija mladih: Najbolji primjeri uspješnosti 3. Mladi turisti: budućnost obiteljskog turizma, te 4. Glazba i njen utjecaj na turizam.

Na konferenciji se očekuju najvažniji akteri hrvatskog turizma, Dubravka Šuica, potpredsjednica Europske komisije, koja se iz Bruxellesa javlja videolinkom, Slavko Štefičar, ravnatelj Uprave za održivi razvoj i konkurentnost turističke destinacije u Ministarstvu turizma i sporta RH, Gari Cappelli, predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku i član saborskog Odbora za turizam, Lucijana Natalija Jerković, voditeljica Odjela za globalni PR Hrvatske turističke zajednice, predstavnici akademske zajednice, kao i brojni drugi domaći i inozemne sudionike.

Na konferenciji će sudjelovati i vlasnici klubova na plaži Zrće, organizatori najvećih međunarodnih festivala poput Sonusa, Hideouta, Austria Goes Zrce, Bavaria Goes Zrće te drugi relevantni sugovornici.

Predstavljanje rezultata turističke sezone 2022. godine organizirat će se u Konferencijskoj dvorani Hotela Olea, u subotu, 29. listopada u 11 sati.

Goste konferencije 29. listopada u 20 sati očekuje i zabavni večernji program, uz koncert Ivane Marić na Trgu Bazilike u Novalji. Organizatori konferencije su Grad Novalja i Turistička zajednica Grada Novalje, pokrovitelj je Hrvatska turistička zajednica, a suorganizator agencija Bella Event.

18. travanj 2024 07:33