StoryEditorOCM
ĐiradaPROGRAM SE NASTAVLJA

Na pozornicu izlazi zadarska grupa Jet Set Band: na repertoaru disco, pop i rock glazba od šezdesetih godina...

Piše Zadarski.hr
30. studenog 2023. - 09:41

Adventski četvrtak uz blagdansku pozornicu obilježit će nastup zadarske grupe Jet Set Band. Riječ je o dobro poznatim zadarskim glazbenicima Ernestu Masnovu, Renatu Renčiju Babiću i Luki Mavru.

Iako su samo trojica na sceni, na koncertima sve pršti od bogatog zvuka, jer su sva trojica vodeći pjevači, Renči je na gitari, Luka na klavijaturama, a Ernest na saksofonu, flauti i kongama.

- Na repertoaru nam je disco, pop i rock glazba od šezdesetih godina prošlog stoljeća do danas, s naglaskom na sedamdesetim i osamdesetim godinama. Standardno izvodimo pjesme Georgea Michaela, Bee Gees, Dire Straits, ali na ovakvim adventskim koncertima naravno i nešto božićnih standarda. Sve će to biti pjesme koje će posjetitelji moći pjevati s nama i radujem se dobroj zabavi, kaže Mavra.

Jet Set Band iza sebe ima radno ljeto, a u jednakom ritmu ide i prema završetku godine. Godišnje odsviraju i po 170 do 180 koncerata, pa su češći dani kada su na sceni nego doma.

- Ritam je naporan, pogotovo ljeti kad sviramo obično na hotelskim terasama i eventima, jedne godine imali smo 194 koncerta. Drago nam je da publika prepoznaje naš rad i veselimo se susretu.

Početak večerašnjeg koncerta predviđen je u 20.30 sati.

28. travanj 2024 06:56