StoryEditorOCM
ĐiradaPRIJAVITE SE!

Na ŠC Višnjik uskoro kreće malonogometni spektakl - 6. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević!

Piše ZAdarski.hr
12. kolovoza 2022. - 14:50

Jedan od najvećih malonogometnih turnira u Hrvatskoj, 6. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević, započinje 16. kolovoza! Najposjećeniji turnir igra se na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjik, a sve posjetitelje i ove godine očekuje vrhunski nogomet, ali i zabava.  

- I ove godine smo organizirali Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević u spomen na našeg prijatelja te vjerujemo kako će naši vjerni pratitelji uživati u dva tjedna malog nogometa uz vrhunsku igru i još bolju atmosferu. Ove godine, kao i proteklih, potrudit ćemo se da na vas prenesemo našu dobru energiju te da se na ŠC Višnjik osjećate kao kod kuće - istaknuli su članovi Humanitarne udruge Antonio Jurjević koji su kroz pet dosadašnjih turnira i kroz brojne aktivnosti koje su tijekom godina radili, potrebitoj djeci donirali preko 600 tisuća kuna!

Najveći turnir u Zadarskoj županiji, a i šire, igra se u tri kategorije: seniori, veterani i djeca. Utakmice se igraju svaki dan od 19 sati, a seniorski dio turnira igra se u sustavu 4+1 (futsal pravila), dok će se veteranski dio, na koji se mogu prijaviti svi oni koji su 1984. godište ili stariji, igrati u sustavu 5+1.

- Molimo ekipe da se pridržavaju rasporeda odigravanja utakmica jer zbog velikog broja prijavljenih jednostavno nije moguće svima udovoljiti na zahtjev, ističu organizatori iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević još jedanput moleći sve sudionike za poštenu igru i sportsko ponašanje. Ističu i kako će svako nesportsko ponašanje odmah biti kažnjeno na najstroži mogući način, diskvalifikacijom ekipa iz daljnjeg dijela natjecanja.

Turnir će i ove godine biti humanitaran, a članovi HUAJ nam govore kako će o detaljima humanitarne akcije koju organiziraju uskoro obavijestiti javnost.

- Sve donacije koje je dosada napravila Humanitarna udruga Antonio Jurjević mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici udruge gdje redovito izvještavamo javnost kome smo i na koji način pomogli, istaknuli su članovi Humanitarne udruge Antonio Jurjević zahvaljujući svim djelatnicima ŠC Višnjik na izvrsnoj suradnji dosadašnjih godina.

Prijave za 6. memorijalno-humanitarni turnir traju do 14. kolovoza u 20 sati kada će biti izvlačenje parova u Caffe bar-u E.T.!

- Još jednom pokažimo zajedništvo koje nas krasi godinama i iz kojeg su proizašle mnogobrojne donacije za potrebitu djecu kojoj smo barem malo olakšali odrastanje, poručili su iz Humanitarne udruge. 

20. travanj 2024 06:56