StoryEditorOCM
ĐiradaU UTORAK

Nakon dvogodišnje pauze, maškare se vraćaju – na Vršku Gusternu!

Piše Vrški glasnik
24. veljače 2022. - 09:38

Nakon dvogodišnje pauze, maškare se vraćaju doma, u kolijevku karnevala – na Vršku Gusternu! Zbog najave loših vremenskih uvjeta, 33. Vrški karneval neće se održati kako je ranije najavljeno u subotu 26. veljače, već u utorak, 1. ožujka.

Sve posjetitelje očekuje nezaboravna, karnevalska zabava uz taktove grupe Kanela, a na vrhuncu večeri slijedi će se čitanje presude Juri, kojeg se tereti za sve loše što je zadesilo Vrsi u prethodnoj godini. Ako se presuda potvrdi, očekuje ga smrtna kazna spaljivanjem. Također, održat će se i izbor za najbolju fritulu “Čija frita mirita”, a pravila za sudjelovanje su ista kao i prije dvije godine.

Kao akontaciju, posjetitelji donose zdjelu fritula za ocjenjivački stol gdje će stručni žiri svojim istančanim nepcima izabrati najbolju i najukusniju fritulu, koja će biti prigodno nagrađena. Bogati fond nagrada ove godine pobjednici/ku donosi kvalitetni pekač kruha, drugoplasirani osvaja blender dok je za treće mjesto predviđen ručni mikser. Organizatori najavljuju kako će tijekom cijele večeri biti dostupna hrana i piće potpuno besplatno. Pozivamo vas da u utorak, 01. ožujka od 18 sati posjetite Vrsi i iskusite čari karnevalske zabave i razonode.

26. travanj 2024 15:16