StoryEditorOCM
ĐiradaCIAO, CHI PARLA?

Naučite talijanski u Zajednici Talijana u centru grada: otvoreni upisi

Piše Zadarski.hr
31. kolovoza 2022. - 19:44

Zajednica Talijana Zadar poziva sve da požure s upisima na tečajeve talijanskog jezika koji kreću od 15. rujna 2022.

Upisi traju do 5. rujna 2022.

Talijanski jezik spada u romansku skupinu jezika, a uz španjolski i francuski brojni ga smatraju jednim od najljepših, ako ne i najljepšim jezikom svijeta. Talijanski jezik govori oko 85 milijuna ljudi, što u Europi, a što u svijetu. Osim ljepote i melodičnosti kojom talijanski privlači ljude, njegova važnost se uočava sve više u svijetu. Upravo zbog istog razloga talijanski spada u skupinu 5 jezika koji se najviše uče u školama i drugim obrazovnim institucijama.

Zajednica Talijana u Zadru nudi mogućnost rada s mladim magistrima suvremene talijanske filologije koji su kroz svoj entuzijastičan rad pokazali da su željni pomagati drugima u svladavanju jezičnih prepreka s kojima se pristupnici često susreću. Ono što je bitno naglasiti jest činjenica da su profesori jako fleksibilni te nude mogućnost održavanja tečajeva u prostorijama same Zajednice kao i “online” putem. Fond sati samih tečajeva iznosi 70 sati, a cijena tečajeva je zaista simbolična i iznosi 1500 HRK uz mogućnost plaćanja u dva obroka.

Sve informacije i relevantne podatke zainteresirane osobe mogu dobiti putem službene email adrese Zajednice Talijana Zadar: cizadar.info@gmail.com ili kontaktiranjem magistra edukacije filozofije i edukacije suvremene talijanske filologije Roka Stanića koji je ujedno i organizator ove lijepe priče na email: rokostanic171297@gmail.com.

Popis profesora koji održavaju tečajeve: Dina Batur (tečajevi uživo), Roko Stanić (tečajevi uživo), Marijana Sanader (online)

24. travanj 2024 10:49