StoryEditorOCM
ĐiradaALTERNATIVA

Niste cijepljeni? Nema problema! Večeras na Narodnom trgu otvorenje "Adventa za sve ljude", pa i one bez covid potvrde: samo trebate sve sami donijeti

Piše Zadarski.hr
26. studenog 2021. - 10:31

Društvenim mrežama proširila se inicijativa koja pruža alternativu adventskom slavlju u Zadru. Naziv događaja je  "Otvorenje adventa za sve ljude" i trebao bi se održati danas s početkom u 20 sati, na Narodnom trgu. 

- Budući da će na Adventu koji organizira Grad Zadar, koji se otvara 26. studenog i financira novcima svih nas, moći prisustvovati samo odabrani, tj. oni koji imaju Covid potvrdu, svima ostalima će ulaz biti zabranjen. Zato vas sve pozivamo na otvorenje adventa svih ljudi. Dobrodošli su svi, oni koji imaju i oni koji nemaju Covid potvrdu, ljudi svih nacionalnosti i vjere. Nikakve mjere i potvrde nas neće podijeliti i učiniti manje ili više vrijednim ljudima. Veselimo se, svirajmo, pjevajmo i budimo zajedno, mi smo ljudi! Donesite gitare, fritule, hranu, piće, dobru energiju i pozitivne misli - stoji u pozivu Zadranima koji se protive mjerama Stožera. 

Hoće li i ovaj "advent" biti odgođen zbog kiše, ostaje za vidjeti. 

16. travanj 2024 05:56