StoryEditorOCM
ĐiradaFALI VAM VLAKIĆ?

Nova turistička atrakcija u Parku prirode Vransko jezero: vožnja električnim vlakom na relaciji Pakoštane - Info centar Crkvine

Piše Mišel Kalajžić
14. srpnja 2020. - 13:51

Od ovog petka doživite novu turističku atrakciju, vožnju električnim turističkim vlakom u Park prirode Vransko jezero!

Vlak će prometovati na relaciji Pakoštane - Info centar Crkvine svaki dan osim ponedjeljka. Polazak je iz Ulice kralja Petra Svačića, iza zgrade Općine i Turističke zajednice u Pakoštanima.

Cijena vožnje na relaciji Pakoštane – Info centar Crkvine iznosi 40 kn po osobi, a za djecu 30 kn, a uključuje ulaznicu u Ornitološki rezervat Parka prirode Vransko jezero, u kojem posjetitelji mogu promatrati i osluškivati ptice, te šetati po 600 m dugoj poučnoj stazi „Ptice Vranskog jezera“.

U neposrednoj blizini Info centra Crkvine nalazi se Adrenalinski park gdje se ovaj vikend po promo cijeni od 50 kn po osobi možete zabaviti i prepustiti avanturi.

Električni vlak i Adrenalinski park su financirani kroz projekt „Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero“, u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, koji su sufinancirani nepovratnim sredstvima Europskoga fonda za regionalni razvoj, te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Raspored vožnje električnim vlakom nalazi se na stranicama Parka prirode Vransko jezero te na polaznoj stanici u Pakoštanima:

25. travanj 2024 05:35