StoryEditorOCM
ĐiradaSAD JE OZBILJNO:

Određeni su termini za audicije za mjuzikl "West Side Story", traže se nositelji uloga, članovi zbora, plesači... Kreće spektakl!

Piše Zadarski.hr
16. ožujka 2023. - 13:33

Grad Zadar poziva sve učenice i učenike koji su sudjelovali na radionicama održanim početkom veljače 2023., kao i one koji se nisu stigli prethodno prijaviti, a zainteresirani su za sudjelovanje u mjuziklu, da se odazovu na audiciju i odabir glavnih i sporednih uloga, zbora, plesača i svih ostalih izvođača za mjuzikl "West Side Story" (Priča sa zapadne strane).

Audicija će se održati u srijedu, 5. travnja, u Polivalentnoj dvorani Providurove palače prema sljedećem rasporedu:

- učenice i učenici s prezimenima od A do K: od 10:30 do 13:00

- učenice i učenici s prezimenima od L do Ž: od 15:00 do 17:30

Sve učenice i učenici koji bi željeli pjevati, trebali bi pripremiti song "Somewhere", napominje se u pozivu, uz priložen materijal s YouTubea. Za što bolju pripremu, preporuča se pogledati cjelokupna izvedba školske verzije mjuzikla "West Side Story", koja se također može naći na YouTubeu.

Svi koji žele sudjelovati u mjuziklu moraju biti spremni odvojiti slobodno vrijeme za pripremu mjuzikla ?? ?. ??????? ?? ??. ??????? ????., ??? ? ?? ??????? ? ??? ?????: ??. ? ??. ??????? ????.

Mjuzikl organizira GradZadar u koprodukciji s HNK ZADAR, Koncertnim uredom Zadar i Udrugom DRAMA PLUS, te u partnerstvu s Like Zadar.

20. travanj 2024 00:10