StoryEditorOCM
ĐiradaKRAJEM GODINE

Omiljena pjevačica svih generacija, neponovljiva glazbena diva Doris Dragović nastupa u Zadru

Piše Zadarski.hr
9. svibnja 2024. - 13:42

Omiljena pjevačica svih generacija, neponovljiva glazbena diva Doris Dragović najavila je nove koncerte po hrvatskim gradovima.

 

Bit će posebno zanimljivi zbog pozornica u tim gradovima - a to su Zadar, to je Rijeka i Osijek. To će biti lijepe, velike pozornice koje nisu zanimljive samo radi veličine nego jer se na njima može napraviti još malo dodatne čarolije s opremom, zvukom što je daleko najvažnije. Veselimo se tome! Dobili smo te lijepe pozive i odlučili napraviti sve te Arene.

 

Slavonci će tako imati pliliku s Doris uživati 19. listopada u osječkom Gradskom vrtu, Dalmatinci 23. studenog na Višnjiku u Zadru, a Riječani 6. prosnica u Dvorani Zamet.

Vlasnica jednog od najjačih i najljepših vokala hrvatske glazbene scene ni nakon četiri desetljeća karijere ne silazi s vrha, dokaz tome su i tri rasprodane zagrebačke Arene na kojima je publika s Doris u glas pjevala sve njezine hitove.

FOTO: MARIO POJE

Veliki spektakl ranije je najavljen za 4. kolovoza u pulskoj Areni. 

Vjerujem kako će nam to svima biti posebna večer, ona koju ćemo pamtiti i čuvati u srcu, baš se radujem poručila je ranije obožavateljima putem bravo! radija, dok je danas otkrila:

Sve je još u ranim pripremama, bit će ovo radno ljeto, jer ljeto je pravo vrijeme za rad, a ja sam perfekcionist… Jako volim to što radimo i uživamo u svemu tome, pa onda valjda to uspijemo prenijeti ljudima… Nema labavo, nema, nema…

FOTO: JURICA CVITANIĆ

Pod zvjezdanim nebom, pjevat će se hitovi uz koje odrastaju generacije, poput Selim ti ja, Željo moja, Ti, Krivi ljudi, Zemlja i stina, Dajem ti srce, Marija Magdalena, Ljubav stara, Baklje ivanjske kao i brojni drugi.

Spektakularna ljetna večer zasigurno će, osim po vrhunskoj izvedbi, ostati upamćena i po intimnijoj atmosferi koja će omogućiti da do izražaja dođe emocija, odnosno poseban odnos Doris i njezine vjerne publike.

Ništa manje ne očekuje se ni u ostatku Hrvatske.

Ulaznice za najavljene koncerte su dostupne putem bravo! aplikacije i web stranice: https://bravo.hr/koncerti/

21. lipanj 2024 12:24